HTML

Lencsedékek

Lencse Németországba menekült mert már nem bírta az itthoni légkört. De előre fél az őt bombázó levelektől, ezért helyzetén könnyítendő..

Friss topikok

  • Lázár Zoltán: sziasztok valaki küldene nekem meghívót a német iwiwre megköszönném nagyon itt az email címemm djz... (2008.12.01. 11:01) nemet iwiw
  • Gyetvai Zsuzska: Szia! Mi újság veled? Visszarázódtál az itthoni létbe? Wolfival és a többiekkel mi a helyzet? Su... (2008.10.13. 00:57) első bejegyzés Magyarországból (ékezettel)
  • Gyetvai Zsuzska: Dejó, hogy írtál! :-) Örülök neki! Viszont nagyon-nagyon nem irigyellek...! Félelmetes ez a helyz... (2008.08.19. 23:59) ujra itt
  • Nemes Bernadett: Tényleg nem kell meghívó?? Akkor hogy léphetek fel az iwiwre?? (2008.08.16. 03:46) nemet iwiwre nem kell meghivo
  • Gyetvai Zsuzska: Miért nem látszik a kommentem kiírva oldalt? Pedig úgy szeretném...! :-( (2008.08.15. 23:46) utcaseprö lettem

Linkblog

ja igen

2007.11.09. 17:48 Lencse

Most talakoztam a Michiellel (belga) es meghivott vacsorara. Jajj. Mit csinaljak. Igent mondtam. Mar tegnap gyanus volt: felorankent fenykepet kellett csinalnia valakinek kettönkröl, meghivott egyszer wishkeyzni es mondta, hogy zongora is van a lakasukon, egyszer jatszhatnek neki.. Gyönyörü. Fel nyolckor talalkozunk valami erdö szelen. Mert erdön tul lakik. Juuuuuuuj.
(Amugy tegap meselte, hogy az egyik tüdeje összeesett es nincs mar meg. Azota azon gondolkozom, hogy akkor mi van a helyen? Most nem akarok ezen viccelödni, ezt komolyan kerdezem. Levegö csak nem. Azert ilyen kis vezna? Most komolyan)

Es azt hiszem az ijed nem ilyed hanem ijed. Vagy nem is tudom. Szegyen, de nem tudom. Es hülyeseg, hogy ha sokat olvas az ember, megtanul helyesen irni. Sokat olvasok es nem megy. En tuti nem mondok majd ilyen hülyesegeket a gyerekeimnek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lencse.blog.hu/api/trackback/id/tr85223719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endilhart 2007.11.09. 19:10:55

Ebböl a bejegyzesböl sajnos lemaradt, kimaradt egy-ket resz. A szerzö most közkivanatra potolja a teljes, vagatlan valtozatot.

A teljes, javitatlan valtozat igy hangzik:

"Mar tegnap gyanus volt: felorankent fenykepet kellett csinalnia valakinek kettönkröl, meghivott egyszer wishkeyzni es mondta, hogy zongora is van a lakasukon, egyszer jatszhatnek neki. Michelle egyebkent zongoratanar, de persze csak akkor enged a müveszet delejes csabitasanak, ha eppen nem ökumenikus talalkozokra jar zsoltarokat enekelni, vagy ha eppen nem klezmer koncerted ad hatranyos helyzetü ugandai kisfiuk javara keszülö szeretetcsomagok finanszirozasara. Michelle egyebkent nagyon szep fiu, kockas hasa van, gyönyörü keze es gyönyörü feher fogai. Tudom hogy furcsan hangzik, de minden pillanatban amikor nevet, elkap a fiszketö vagy hogy lesmaroljam, de tudjatok, olyan öblösen.
Vegül elerkezett a nagy nap es talalkoztunk. Az erdö szelen, elöre legyartott összeszerelehetö lemezPANELEKBÖL felhuzott egy mezeskalacshazikot, tudjatok, mint a Jancsi es Juliskaban. Annyira meghatodtam, meg sirtam is örömömben. De ez meg semmi: Michelle egy platos kocsival odaszallitatott egy mini bösendorfer zongorat, es rögtönzött nekem egy akkordot. Persze a gyertyak sem hianyoztak. Kettö volt Michelle füleben, egy a szajaban, egyet az orrara tett es tudjatok mint azokon az aranyos Marineland videokon mint egy foka egyensulyozott vele. Egyebkent Michelleröl tudni kell HOGY a fel tüdejet kivettek, az egyik majat is (vagy abbol eleve csak egy van? annyira butanak erzem magam, tuti veszek egy orvosi szakkönyvet es nem csak az expresszionizmusban hanem ebben is profi leszek), az egyik labarol kiderült hogy vasalt-lakkozott fenyöböl van (amire allitolag maga Robbie Williams tegelt), es allitolag apai agon zsido. Annyira aranyos ahogy ezeket öszinten-mar az elsö-talalkozason elmeseli. De szerintetek, es most komolyan kerdezem, ha arra kerülne a sor (tudjatok) birna az iramot? Vagy, egy mobil lelegeztetögepet megiscsak be kene hogy szervaljak, ertitek, nehogy mar amikor a csucson vagyok akkor krepaljon be. Egyebkent Michelle rendes fiu meg minden, de szerintem HEnrique vagy Christiano lesz a befuto, mert nekik egyreszt kockasabb a hasuk, masreszt, feszesebb a fenekük. Arrol nem beszelve hogy HEnrique rendezö, vago, operatör, es hangmernök is egyszerre. Ilyen emberekkel kene feltölteni a vilagot. Szerintem ök mindent el tudnak erni, es mindenkit meg tudnak kapni. Ezert sietnem kell… nehogy lemaradjak rola…. Futok is, hallom most huzta le a folyoso vegen a wc-et, megyek hogy a lepcsöforduloban ra tudjak „spontan“ nevetni, hatha felfigyel ram ez a Heraklesz, ez a felisten… Jajjj, sziasztok, puszi… Ja, elkezdtem Ibsentöl olvasni a vadkacsat, szuperjo. Meg Hamsunt. Az is jo. Ja es olvasok egy a blue-box technika törteneteröl szolo monografiat. Meg az Expresszionizmus, meg..."

Endilhart 2007.11.09. 21:02:03

Tovabba: Michelle 1 éve jött le a heroinról, azóta versenyzongorista, rövidfilmeket készít a finnországi cigányok sanyarú sorsáról, critical mass-t szervez berlinben és nyitott egy öko kávézót is, ahol miközben patchwork puffokon lehet habos kakaót szürcsölni avantgarde bögrékből, biomézet kennek a hajadba hogy rasztás legyen, ráadásul ingyen, ha belépsz egy ultrabalos zöld pártba
süti beállítások módosítása